VANNI EETHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vanni Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 13:19 Heerlijk eten, we hadden de roti met kip. Snel geleverd en goed heet. Vriendelijke mensen.
29 jan 2023 om 17:18 Ik had roti. Smaak heerlijk. Ik miste alleen groenten en een ei.
20 jan 2023 om 19:55 Op tijd, op temperatuur, zoals gewoonlijk lekker eten op tijd afgeleverd als ik 10 sterren zou kunnen geven gaf ik er 10+
15 jan 2023 om 0:43 Weer heerlijk gegeten
14 jan 2023 om 8:55 was t wachten waard
8 jan 2023 om 20:15 Super lekker ♡
7 jan 2023 om 11:34 Eten was erg lekker, warm en sneller bezorgd dan verwacht
28 dec 2022 om 5:27 Roti kip koor de eerste keer besteld, heerlijk was het , zeker voor herhaling vatbaar
21 dec 2022 om 19:33 Prima, frisse salade, goede rijst en mixed grill. Lekker gesmuld
20 dec 2022 om 19:21 fris slaatje, erg vette zoute curry (is dit curry op basis van pindasaus?), beetje weinig rijst
13 dec 2022 om 10:24 Heerlijk gegeten, op tijd geleverd, het was heel goed warm.
12 dec 2022 om 17:11 precies op tijd geleverd, super lekker weer en goed van temperatuur bij bezorgen